Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha

 

 

Komentáře

Přehled komentářů

Simona2 a Ikin

(ROTO, 31. 10. 2007 11:39)

Vypadá to, že si Simona2 s Ikinem konečně vyměnili telefonní čísla - jsme rádi, že jsme přispěli k utužení přátelství mezi příznivci naší kapely. Jen tak dál.

Ahoj všichni

(ROTO, 2. 9. 2007 11:48)

Tak jak vidno z předchozích vzkazů, i v Kroměříži a okolí se začíná prosazovat mladá hudební rocková scéna. Potěšilo nás pozvání na Best America Fest a pokud nenastanou nějaké zvláštní okolnosti, určitě se festivalu ve Zlobicích zůčastníme - díky Markétko.
Určitě bude zajímavý i festival ve Vážanech a podle počtu obsazených kapel i organizačně náročný - držíme palce.
A pro Janu - na Valachy máme zálusk už delší dobu a určitě se tam objevíme. Slyšeli jsme, že tamní hudební akce mají trochu jinou atmosféru než u nás i co do počtu rockových fanoušků. Tož nás Valaši pozvěte!

Minifest

(Bulva, 30. 8. 2007 21:28)

Zdravím všechny. Přijďte se podívat na náš minifestík. Mrkněte na www.minifestvazany.ic.cz

Dojmy z woodstocku

(ROTO, 13. 8. 2007 11:59)

Vážení přátelé a příznivci kapely ROTO, děkujeme všem za kladné ohlasy na naše vystoupení na letošním Woodstocku. Na četné dotazy proč jsme hráli tak brzy (18:30) zní odpověď NEVÍME. Už od předchozího woodstocku nám bylo pořadatelem přislíbeno, že letos budeme hrát v příhodnější době tj. po deváté hodině. Ale sliby jak vidno jsou jenom sliby. Později jsme se dozvěděli, že někteří si zajistili vhodnější dobu údajně pozdními příjezdy z dovolené apod.
Tímto si nechceme stěžovat, ale omlouváme se všem, kteří si nás přišli poslechnout pozdě a zároveň děkujeme těm, kteří přišli brzy a podpořili nás i za slunného odpoledne. Díky.

o.k.

(Kalif, 7. 8. 2007 12:18)

Roto , moc vas neznám , ale jde to...jste dobří.
Sám semo tamo hraji , takže vím vo co go!
I na Woodstocku jsem byl poprvé.Jsem ze Zlína , takže snad si vás poslechnu někde brzy na vaší zábavě nebo festivalu!
Hraje vám to dobře , ale tahouna , nedá se nic dělat máte v hlase toho vašeho Bambusa !
Ale tak to má bejt!Ten hlas je fakt kvalitní.
mějte se dobře , hrajte dobře a ahoj někdy příště!kalif

Hlas lidu....

(Markéta, 5. 8. 2007 15:06)

Ahoj kluci, na Woodstocku jste hráli skvěle! Máte vynikající repertoár. Satane, Známka punku se ti povedla na jedničku! Klávesy taky super:) Marťo, bicí opět luxusní! Bambus, hlas jak zvon - zpěv paráda. Laďo, kytara - špica. Zdeňo, basinka - balzám na uši! A všichni jste měli nádherný trička! Budu (budeme) se těšit na další akci.

Čuňaski : no ski ski !!!

(Libor - Bambus, 24. 7. 2007 20:13)

Tož chlapáci děkujeme za přivítání - pro nás mladé je to vždy potěšující!!! Za sebe i za celé ROTO vám taktéž přejeme plno dobrých bigbítů - minimálně na stejně dobré úrovni jako na minulých Rybníkách v Brusném !!! Hojas Bambas

Odpověď pro Markétku

(Libor - Bambus, 24. 7. 2007 20:04)

Zdravím Tě Markétko - no to je plno komplimentů!!! Díky moc za mne i celý ROTO! Píšeš, že se snad někdy potkáme na nějakém společném koncertě, takže z toho usuzuji, že muziku aktivně provozuješ - takže ji cítíš a rozumíš. Co ti budu psát, znáš to sama.. kde někdy bota tlačí... To píšu proto, že sám za sebe, tak jako Ty jsem ty Všetuly nehodnotil, jsem opravdu rád a moc to potěší, přečíst si takový příspěvek:). Já teda osobně opravdu doufám, že se třeba někdy potkáme na nějaké té produkci - přeji si to - abych ti mohl i osobně poděkovat za tvé hodnocení. I Tobě přeji vše nej..., dobrý lidi kolem sebe, dobrou muziku... a plný KOTEL!!! VŠEHO!!! Ajoj Libin Bambáro Bambus Bahner


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10