Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha

 

 

Komentáře

Přehled komentářů

ROTO na Youtube

(ROTO, 24. 11. 2012 19:47)

Vážení kamarádi, přátelé a příznivci - máte-li zájem, můžete se mrknout na videoukázku z našeho vystoupení na koncertě WOODSTOCK 2012 v Žopech u Holešova a připomenout si tak tuto vydařenou rockovou akci. Možná se tam někteří najdete ve víru tance ...:-)

Ukázku najdete na úvodní stránce, případně na adrese:
http://www.youtube.com/watch?v=lEO1SQQvj9E

Jarsonovi

(ROTO - Laďa, 27. 3. 2009 18:03)

Zdar Jardo, my fakt s nikým neválčíme, jen jsem popravdě odpověděl na dotaz toho fanouška. Nic víc. A dík, že si to opravíte na svých stránkách. Jo a ruku mám připravenou ke zvednutí vždycky ! :-)

TAK KDY NA VALAŠSKU?

(ČAU OGAŘI, 31. 8. 2007 18:13)

Byla jsem na vás v Holešově, je to super, čekám, kdy zavítáte k nám na Valachy. PS: Nejvíce se mi líbíl bubeník Martínek. Tak doufám, že se brzy uvidíme. Ať vám to šlape, chlapi.

PRO ROTO

(Alča, 22. 12. 2008 17:25)

Blahopřeji skupině ROTO za 1místo v anketě o nejoblíběnější text.

Vánoční přáníčko

(Jarda Bucha, 22. 12. 2009 21:12)

Všem vám z kapely ROTO přeju překrásné prožití svátků vánočních, hodně štěstí, zdraví, osobních úspěchů a plno spokojených fanoušků na koncertech v celém příštím roce 2010.

Váníční přání

(Mira Křenek, 23. 12. 2009 12:32)

Všem z kapely ROTO i jejich fanouškům přeju klidné a pohodové vánoce, bohatého ježíška a spoustu úspěchů v ro(c)ku 2010

....Pro všechny Roťáky

(Chelsea, 3. 1. 2010 21:18)

Ahoj chlapáci.Tak i já bych vám chtěl za všechny Čuňátka pořát jen pohodu a klídek v tom roce letošním! A ať vám to hraje....a lidičkové jsou spokojení!! Čágos

Woodstok 2011

(Zdeňa Křtomil, 29. 9. 2011 19:12)

Čau chlapi
Byl sem tam...viděl sem vás...a teda supr bigbítek od vás.Fajně se tančilo a aj poslóchalo!Dófám že bude zas negde poblíž a ja na vas dojedu se podívat a prostě vám "zahrozit" před pódiem! :-)

ahoj ROTO

(tajný ctitel ☺, 24. 11. 2011 23:07)

ahoj kluci, ahoj Bambo. Velmi Vám děkuji za vaši skvělou muziku! Poslední tři měsíce mě hodně pomohla a držela nad vodou. Díky a ještě jednou díky . Zdravím já i zbytek odd. 17B PL KM ☺

PF 2011

(Press, 30. 12. 2010 15:43)

Přejeme kapele Roto i všem jejich příznivcům hodně štěstí, zdraví a mnoho úspěšných akcí v novém roce !

Jen tak ...

(Jitka Vlasta, 25. 7. 2012 17:25)

Ahoj, díky za skvělý hudební zážitek na WOODSTOCKU Žopy 2012. Pamatuju ještě vaši starší éru. Jen hrajte a skládejte dále. Není nad starý dobrý rockový kapely a skladby...co takhle si zahrát na zábavě ??? :-)

Re: Jen tak ...

(ZZTop, 27. 7. 2012 12:24)

I my Ti děkujem - takový názor potěší zvláště když nám zkolaboval bubeník s otřesem mozku. Ale vyšší moc zasáhla a vystoupení jsme dohráli, za což jsme jí vděční. Na zábavách bychom si rádi zahráli, ale bohužel současná skvělá ekonomická situace, kdy někteří dělají práci, při které neví dne ani hodiny, nám v těchto akcích brání. Snad někdy ...

Re: Jen tak ...

(bambáro, 2. 8. 2012 17:08)

I já Vám děkuji JITKOVLASTO ! Pamatuji si taktéž ještě matně naši starší éru...Je to příjemné,že se muzika,kterou hrajeme stále líbí a je schopna oslovit lidičky.Já osobně bych si zahrál sem tam nějaký ten bigboš,ale bubeníci nám padaj jako mouchy,ono je to dost vysilující z jejich strany nám ostatním v kapele stačit !!! No a jak jim to po čase dojde,tak zažívají otřes...!Chlapi v kapele - kromě mne - makají jak broci...neví dne ani hodiny,jak již psal ZIZIZ a tak právě v tom je problém: již několikrát jsme mohli hrát na zábavě,ale kluci přišli každý v jiný den a hodinu,protože neví dne ani hodiny...já osobně nevím někdy ani rok,měsíc a "séé" kundy.....Z toho titulu,jsme tudíž všichni v ROTU šťastní,když se sejdeme každoročně na WOODSTOCKU v Žopech,že trefíme alespoň v tomto případě den a hodinu a ještě více jsme šťastni,že nás lidičky vždy vřele a upřímně příjmou a udělá jim u srdíčka a na duši dobře naše muzika a muzika v našem podání ....
Je to to nejdůležitější a my VÁM VŠEM za to upřímně děkujem a já osobně jako Bambus v ROTU jsem k tomu všemu Vám ještě za to velmi vděčen a ať se Vám všem dobře daří,zdravíčko ať slouží a mějte se rádi a nedělejte žádný podrazy a lumpárny!
A sem tam pořádně "zakalte" bo to je třeba jak sfyňa !!!
Ahoj Libin Bambáro Bambus Erektus Trambus . Z ROTA .

Re: Re: Jen tak ...

(Čuňaski, 23. 8. 2012 20:58)

Toš zdar borci!!!! Jsme rádi,že jsme vás po delší době mohli slyšet a vidět !!Sice vám to ze začátku vzadu trochu padalo,ale my to máme v Čuňaskách tak nastavený,že v podstatě každý z nás může okamžitě za kohokoliv v ostatních kapelách zaskočit.No a po kratší pauze,kdy jsme bigbít nehráli,a tvořili doprovod okresním estrádním umělcům,se zase vracíme ke kořenům,a rádi bychom se s váma zase setkali(popili,pokecali a zahráli) na nějaké akci!Tak slivovicu máme, kytaristu s vinným sklepem...aj bubeníka půjčíme.Tak kluci co ???Tak hlavně zdravíčko,ať to hraje,a snad si ještě spolu zavrzáme !!!

Woodstock 2013

(bambáro libin, 5. 7. 2013 13:52)

Hojas kamarádi ! Lidičky zlatý ..!

Mám od Vás všech mimořádně dosti sms a emailů s otázkou zda-li budeme hrát i letos na Woodstocku v našich milých "domovských" Žopech...nu , rok se s rockem sešel a zdá se , což mohu potvrdit , bo mi to i ostatní členové ROTA potvrdili , že se nachází alespoň v takové kondici , že jsou schopni zahrát na letošním Woodstocku více než 8 skladeb,což tedy alespoň po této stránce zaručuje,že tam budeme hrát alespoň 8 skladeb...možná dost dobře i více - záleží na zdravotním stavu bicmena....dost to prožívá a s jeho králičím reflexem , že se opět vykulí ....no uvidíme...

V kolik hodin budeme hrát...tak to opravdu nevím...každoročně tam bývá mezi kapelami "masakr" - bitva o ty nejlepší stage časy....mohu v poho konstatovat,že se toho neúčastníme, bo trika si tam honit nejdeme, jak se říká...vo zlatý trencle se taky nehraje...a tak je to z naší strany tak jako vždycinky und celoživotně zcela a úplně pro lidičky co tam příjdou a taky určitě pro nás, tak jsi to jdeme a pojďme užít...!!!... takže v kolik si to budeme užívat,to opravdu nevím,ale myslím si,že budeme opět tak nějak kolem 19.00 hod...no " tož tak".... na Žopy a vše co k tomu patří se těším a přeji nám všem,ať toliko nejvíce počasí se vydaří !!!!

S pozdrávkem Libin" Bambáro Rotáro"

Na žopské Lysině nehrajem

(ROTO, 30. 6. 2011 11:28)

Našim příznivcům sdělujeme, že jsme byli spolu s původní kapelou Motus vyřazeni z programu na rockové Lysině v Žopech údajně kvůli tomu, že obě kapely hrajeme na Woodstocku 2011.
My osobně si myslíme, že za tímto rozhodnutím stojí osobní a finanční důvody.
Tím byla porušena dohoda tří zakládajících kapel této rockové akce - Press, Motus a Roto - a přejeme tímto kapele Press a pořadateli hodně úspěchů v této vysokohorské lize a vysoké finanční zisky. Jak nahoře, tak dole ...

Re: Ahojky, kdy budete někde hrát ??? rýsuje se něco?

(Bambo, 24. 5. 2011 12:52)

momentálně se mi rýsují slipy do řiti - nicméně - něco ještě určitě odehrajeme- v našem teritoriu by to mělo být 04.07.2011 v Žopech na rockové Lysině , pak samozřejmě ještě tradiční Woodstock - taktéž v Žopech - to je myslím první weekend v srpnu..
Taže tímtozdravím Radovánka ! Čus Bambus

DOtaz ohledne diskografie

(Honza, 23. 1. 2011 19:33)

Ahoj, chtěl bych si pořídit nějaká vaše CD, jestli lze, máte nějakou diskografii vydaných CD ? prosil byhc názvy a spon rok vydání, díky.

Re: DOtaz ohledne diskografie

(Roto, 26. 1. 2011 7:32)

Ahoj Honzo, naši diskografii tvoří jediné CD, vytvořené loni (2010 - viz Ke stažení) z nahrávek na koncertě v Malenovickém podhradí. Studiovku zatím nemáme.

Příjemné svátky a Šťastný nový rok

(ROTO, 25. 12. 2010 17:37)

Všem našim fanouškům, kapelám a přiznivcům dobrého bigbítu přeje Kapela ROTO příjemné prožití vánočních svátků a do nového roku hodně šťastných chvil.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10

následující »